Hvem står bag Vellev Aktivitetspark?


I april 2016 afholdt borgerne i Vellev borgermøde, hvor en arbejdsgruppe blev nedsat med det formål at arbejde for at udvikle aktivitetsmulighederne i Vellev – gennem projektet Vellev Aktivitetspark.


Arbejdsgruppen
Arbejdsgruppen består af Dennis Abildgaard Sørensen, Sarah Hust og Ulla Falk Hammershøj, som alle bor i Vellev By.

 

I en lang årrække har Vellev været igennem en forrygende udvikling, som vi ønsker at fortsætte. Vi har fået etableret en velfungerende friskole, børnehave og vuggestue – fyldt med glade børn.

Vi nedsatte denne Arbejdsgruppe for at holde yderligere liv i byens udvikling gennem disse spirende initiativer.


Vellev Aktivitetspark
Vi vil gøre Vellev endnu mere attraktiv for både borgere og potentielle tilflyttere – ikke mindst for børnefamilierne. Projektet Vellev Aktivitetspark er dermed et naturligt udviklingstrin henimod dette mål.

Projektet Vellev Aktivitetspark er sammen med alle øvrige initiativer med til at skabe et unikt sammenhold – på tværs af generationer – i en lille landsby. I Arbejdsgruppen har vi derfor i en lang periode arbejdet intensivt med dette projekt, efter at ideen om at udvikle området på den gamle mejerigrund blev født.

Siden har vi modtaget støtte til projektet fra nær og fjern. Vi er taknemmelige og begejstrede for den store støtte, vi har modtaget hidtil. Tak til alle, der har bidraget til udviklingen – og muliggørelsen – af dette store projekt.

Tak!


På vegne af Arbejdsgruppen bag Vellev Aktivitetspark,

Dennis Abildgaard Sørensen